Selecteer een pagina

Charlotte Bernaert

Ik ben Charlotte Bernaert en ik woon samen met mijn vriend, twee kinderen en onze labrador in Veenendaal. Ik ben graag actief bezig, houdt van lekker eten en vermaak me graag met mijn gezin, familie en vrienden.

Na 10+ jaren werkzaam te zijn binnen de zorg, waaronder in de open en gesloten jeugdzorg, gehandicaptenzorg en GGZ, ben ik nu coördinator woontrajecten bij het fijne Di Rumah.

Di-rumah is voor mij bijzonder doordat het thuis gevoel hier hoog in het vaandel staat. Sfeer is voor mij een belangrijk onderdeel voor een werkplek, maar nog meer voor een woonplek. Een prettige sfeer, thuisgevoel en veilige basis maakt het in mijn ogen mogelijk om iemand zoveel mogelijk zichzelf te laten zijn en daarin de optimale ontwikkeling te kunnen laten maken die je iemand gunt. Doordat Di-rumah een kleine organisatie in ontwikkeling is, is er zo min mogelijk sprake van bureaucratie en kan er snel, duidelijk en op een persoonlijke manier gehandeld en begeleid worden.

Je kunt mij tegen komen bij het intakegesprek of andere belangrijke gesprekken, of wanneer ik op bezoek ben bij de huizen. Mijn taak is om de zorg te coördineren die we bieden en m’n collega’s bij die zorg te ondersteunen. Maar daarnaast probeer ik graag in persoonlijke lijve van de bewoners mee te krijgen hoe het met iedereen gaat en wat er allemaal speelt in iemands leven.