Dagbesteding

AUTI-ARTS de brug naar de samenleving

 

Ontwikkeling, is het motto van de AUTI-ARTS Dagbesteding  bij di-rumah.

In de afgelopen jaren hebben wij op onze verschillende woongroepen ervaren dat het leven van jongeren soms stil lijkt te staan. Wensen, behoeftes en persoonlijke interesses zijn weggevallen en vormen geen dagelijks onderdeel van het leven.

Onze jarenlange ervaring in het werken met jongeren heeft ons doen beseffen dat er iemand moet zijn die de ontwikkeling van deze jongens actief stimuleert. Ons uitgangspunt is dat ieder individu dat zoveel mogelijk zelf moet doen. De realiteit is dat dit in sommige levensfases heel moeilijk kan zijn. Keuzes worden niet langer gemaakt op basis van persoonlijke wensen, maar op basis van negatieve ervaringen en vermijding.

AUTI-ARTS stelt zich als doel om jongeren weer in contact te brengen met hun wensen en deze persoonlijke interesses tot uiting te brengen. Activeren richting persoonlijke waarden. Daarbij functioneert AUTI-ARTS als een brug naar de samenleving.

Samen met onze persoonlijke begeleiders stellen we een traject samen op, dit op basis van onze workshops, trainingen en dagactiviteiten. Samen formuleren we persoonlijke doelen en samen scheppen wij de voorwaarden die nodig zijn om door te kunnen gaan.

 

Totale aanbod dagbesteding:

– Muziek

– Koken

– Tekenen/schilderen

– Sport

– Houtbewerking

Meer informatie of aanmelden?