Selecteer een pagina

Pauline Soethof

Mijn naam is Pauline Soethof en ik ben sinds september 2018 werkzaam bij di-rumah. Toen ik voor het eerste hoorde over di-rumah sloeg mijn hart een slagje over. Een kleinschalige organisatie waarin er ruimte en tijd is voor de mens als individu. Waar je samen met elkaar kunt werken aan dat wat je nog te leren hebt. Waarin aandacht en nabijheid er voor zorgen dat je het gevoel hebt er niet alleen voor te staan. Dit moet wel een plek zijn waar ik met al mijn ziel en zaligheid kan doen waar ik goed in ben! Dit is precies wat ik heb gevonden bij di-rumah. In mijn huis probeer ik een huiselijke sfeer neer te zetten waarin we met elkaar leven, maar er ook ruimte is voor persoonlijke groei en aandacht. Waar je dat mag leren wat je nodig hebt om straks zo zelfstandig mogelijk de wijde wereld in te gaan. Waarin het niet erg is als je fouten maakt of iets nog niet lukt, maar waar ik naast je sta om je te helpen waar nodig. Een plek waar je mag zijn wie je bent en mag worden wat jij wil.