Selecteer een pagina

Kim Assink

Hallo, mijn naam is Kim Assink, 40 jaar jong uit Arnhem en werk sinds 1017 bij di-rumah. 20 jaar werk ik nu als begeleider, coördinator, leidinggevende in de zorg en nog steeds met veel plezier. Hiervoor heb ik HBO-SPH, management en mediation gestudeerd. Ik vind het nog steeds het mooiste vak dat er is! Dat je met iemand een stukje mee mag lopen in zijn/haar leven.

Bij di-rumah werk ik als coördinator ambulante begeleiding. Naast de jongeren die ik zelf begeleid, doe ik de intakes, sluit aan bij wijkteamgesprekken en coach collega’s. Ik houd van hard werken en lol maken. Een goed en gezellig team vind ik dan ook belangrijk! Dat hebben we bij di-rumah. di-rumah heeft voor mij als toegevoegde waarde, omdat belangrijke waarden als het thuisgevoel, een arm om iemand heen en het werken met vaste begeleiders overeind blijven. Daarnaast vind ik onze organisatie vooruitstrevend in het volgen van nieuwe ontwikkelingen.

Naast werk vind ik het heerlijk om onder de zonnebank te gaan, te sporten en tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden. Als mens kun je me omschrijven als: vriendelijk, vrolijk en vredig en als werker: verbindend, in contact en komt graag tot de essentie.