Selecteer een pagina

Kim Assink

Wie ben ik?

Mijn naam is Kim Assink. Bouwjaar: 1979 en woon in het prachtige Arnhem met mijn vriend, twee dochters en konijnen Pip en Koos. Ik kickboks er graag op los en zing stiekem de sterren van de hemel (onder de douche). Mensen zouden over mij zeggen: dat ik wil dat iedereen het goed heeft, een gedreven en creatief persoon ben en gezellig. Oja, en onhandig.

Waarom werk ik voor Di-rumah?

Di-rumah is een organisatie die het anders aanpakt. Dat past bij mij en ik geloof dat dat de toekomst is. Een organisatie met een heldere visie waar ik 100 % achter sta. Geen onnodige regels of protocollen, maar in de praktijk aangeven waar je tegenaan loopt en dat oplossen. Waar ik mag zijn wie ik ben en uitgenodigd en uitgedaagd wordt om mezelf te ontwikkelen.

Wat breng ik Di-rumah?

Een warme benadering naar de jongens waar ook grenzen bij horen. Het beste uit elke begeleider halen, zodat zij het beste van zichzelf kunnen geven op de werkvloer. Als senior woonbegeleider geef ik richting en bouw ik elke dag mee aan de toekomst van Di-rumah. Een harde werker, die doet wat ze zegt, veiligheid en vertrouwen belangrijk vindt en als dat er is iemand waar je veel (niet alle) kanten mee op kunt.